Χάντμπολ: Υποβιβάστηκε στην Α2 Ανδρών το Καματερό

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 15:30
UPD:15:40
gas-kamatero.gr
A- A A+

Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ αποφάσισε τον υποβιβασμό του ΓΑΣ Καματερού στην Α2 Ανδρών, μετά από εισήγηση της επιτροπής πρωταθλημάτων, λόγω της παραίτησής του από τον πρώτο αγώνα των πλέι-άουτ με τον Φοίβο Συκεών.

Εφαρμόζοντας τη γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων, η ομοσπονδία απέβαλε την αθηναϊκή ομάδα από τη συνέχεια των πλέι-άουτ, κατατάσσοντάς την στην 11η θέση της Α1.

Παράλληλα, της επέβαλε και ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Ύστερα απ΄ αυτό ο Φοίβος Συκεών (9ος) και ο ΓΣ Δράμα (10ος) θα αγωνίζονται και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Ο ΓΑΣ Καματερού αποφάσισε να μην κατέβει στο πρώτο ματς των πλέι-άουτ με το Φοίβο Συκεών, που ήταν προγραμματισμένος για το περασμένο Σάββατο (21/4) στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της αποχής των παικτών της ομάδας για οικονομικούς λόγους.

Η απόφαση επέφερε το μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι και την απώλεια της σειράς με τον Φοίβο, καθώς και τον απευθείας υποβιβασμό στην Α2, ενώ το Καματερό, σε διαφορετική περίπτωση, θα έπαιζε εναντίον του ΓΣ Δράμα στη Β΄ φάση των πλέι-άουτ, με πλεονέκτημα έδρας.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις