Ένας χρόνος χωρίς τον Τζορτζ Μάικλ

Συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του τραγουδιστή για την επέτειο του θανάτου του
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 05:00

Η οικογένεια του Βρετανού θρύλου της ποπ, Τζορτζ Μάικλ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του, την ημέρα των Χριστουγέννων δημοσίευσε ένα συγκινητικό και εγκάρδιο μήνυμα στην ιστοσελίδα του εκλιπόντος τραγουδιστή.

«Αυτόν τον χρόνο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια σειρά από νέες και δύσκολες προκλήσεις, εμείς που ήμασταν κοντά και πιστοί στον Yog και κυρίως αυτόν τον μήνα που προετοιμαζόμασταν να ακούσουμε τα “Last Christmas” και “December's Song” σε καταστήματα, αυτοκίνητα και ραδιόφωνα, όπως γίνεται εδώ και δεκαετίες, γνωρίζοντας ότι δεν είναι πλέον εδώ μαζί μας και μας λείπει» γράφει η οικογένειά του, αναφερόμενη με το χαϊδευτικό του, στον Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος γεννήθηκε ως Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου.

«Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα χωρίς αυτόν, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι στο πένθος μας την επέτειο της απώλειάς του και ότι τη θλίψη της ευρύτερης οικογένειάς μας και των πραγματικών φίλων μοιράζονται πολλοί από σας».

Ο Μάικλ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του δίπλα στο ποτάμι στο χωριό Γκόρινγκ του Οξφορντσάιρ της Αγγλίας, σε ηλικία 53 ετών.

Η οικογένειά του ανέφερε ότι ο πρώην τραγουδιστής των Wham!, ο οποίος αργότερα έκανε σόλο καριέρα, αγαπούσε την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Ο Υοg, ο οποίος αγαπούσε τα Χριστούγεννα και πάντα ήλπιζε να χιονίσει... θα ήθελε ο καθένας από εσάς που τον θαύμαζε και τον αγαπούσε (ναι, ξέρει ότι τον θαυμάζατε!) να τηρήσει ενός λεπτού σιγή, να σηκώσει το ποτήρι, να απολαύσει τη μουσική του και να τον σκεφτεί τρυφερά και να φροντίσετε να διασκεδάσετε και να είστε ευγνώμονες για την οικογένεια και τους φίλους σας» αναφέρεται στο μήνυμα.

«Ο Yog μοιράστηκε τη μουσική του με όλους μας και πολλοί από εσάς είστε βαθιά δεμένοι με τα λόγια του, όμως στη ζωή πολλοί κρατούν τις δικές τους σημαντικές λέξεις και τα συναισθήματα μέσα τους, καθώς συχνά είναι τα πιο δύσκολα να ειπωθούν δυνατά» τονίζει η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή.

«Έτσι, αν μπορείτε, στη μνήμη του φέτος, βρείτε μία στιγμή, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και πείτε εκείνα τα “Σ΄ αγαπώ” δυνατά», καταλήγει το μήνυμα.

Προτεινόμενα για εσάς

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή