Βασικός άξονας ο κόσμος στο πλάνο Θεοδωρόπουλου

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 19:06
UPD:19:16
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την ενεργοποίηση του κόσμου του Παναθηναϊκού περιμένει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, προκειμένου να βγει η χρονιά.

Ο επιφανής επιχειρηματίας και εκ των βασικών χρηματοδοτών της ΠΑΕ ξεκαθάρισε στους παλαιμάχους του συλλόγου ότι η συμμετοχή των φιλάθλων του συλλόγου στο όλο εγχείρημα είναι απαραίτητη.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είχε μαζί του ένα δικηγόρο κι έναν οικονομικό σύμβουλο θεωρεί ότι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» πρέπει να μπουν άμεσα στην εξίσωση με το να συνεισφέρουν το ποσό των 50 ευρώ έκαστος.

Στόχος είναι να υπάρξει ανταπόκριση από 300.000 φίλους του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 15 εκ. ευρώ για να βγει χωρίς πρόβλημα η χρονιά. 

Ο ίδιος, παράλληλα, ξεκαθάρισε πως θα βάλει κι εφέτος 500.000 ευρώ, ποσό που βγάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για το «τριφύλλι».

Εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις κι όπως επισήμανε είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τον κόσμο για να μαζευτεί το ποσό των 15 εκ. ευρώ που απαιτείται για να μην πέσει η ομάδα στα βράχια έως το τέλος της περιόδου. Εάν δεν συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα, ο Mr Chipita ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα που δόθηκαν θα επιστραφούν στους κατόχους τους. 

Η πρόταση του κ. Θεοδωρόπουλου περιλαμβάνει επίσης την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, με την προοπτική να δημιουργηθεί μία διοίκηση αποκλειστικά από πρώην αθλητές του συλλόγου που θα βγουν μπροστά και θα μπορέσουν να «εμπνεύσουν» καλύτερα τους οπαδούς της ομάδας. Αυτό, πάντως, είναι πολύ δύσκολο να γίνει στην παρούσα φάση, μιας και απαιτείται αλλαγή του καταστατικού.
 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 17:00
    COSMOTESPORT 1 Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον
  • 18:15
    COSMOTESPORT 1 Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων
  • 19:00
    Novasports 2 Ατρόμητος - ΑΕΛ
δείτε τις σημερινές 4 μεταδόσεις