Πρόεδρος στον Ατρόμητο ο Μπέτσης

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 15:27
UPD:15:34
facebook/Βασίλης Μπέτσης

Ο αντιδήμαρχος Περιστερίου και μέχρι πρότινος β΄ αντιπρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Μπέτσης, θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, ενώ τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου θα καταλάβει η Κάτια Κοξένογλου. 

Οι αλλαγές ήταν αναγκαίες ύστερα από τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και την παραπομπή σε δίκη 28 ποδοσφαιρικών παραγόντων, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ,Γιώργος Σπανός.

«Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του προέδρου μας Γιώργου Σπανού και υπόσχομαι ότι μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του», δήλωσε ο κ. Μπέτσης.

«Είμαστε όλοι σίγουροι για την αθώωσή του, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπάρξει δίπλα του γνωρίζοντας την ακεραιότητα και το ήθος του χαρακτήρα του. Τον περιμένουμε δίπλα μας και μετά την δικαίωση του για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Ατρόμητο», συμπλήρωσε. 

Η ανακοίνωση:

«Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος αποφασίστηκαν τα παρακάτω έπειτα από τα τελευταία γεγονότα: 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός παραχωρεί τη θέση του στον μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρο και Αντιδήμαρχο Περιστερίου, Βασίλη Μπέτση. Τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου λαμβάνει η Κάτια Κοξένογλου. 

Η απόφαση αυτή του Διοικητικού συμβουλίου λαμβάνεται μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που θα αποδείξει την πανηγυρική αθωότητα του προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Σπανού και του Τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου»

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 18:00
    ΕΡΤ 1 Πολωνία - Σενεγάλη
  • 21:00
    ΕΡΤ 1 Ρωσία - Αίγυπτος
δείτε τις σημερινές 3 μεταδόσεις