Νέες κινητοποιήσεις από τους εργαζομένους του «Αthens Ledra»

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 16:26
UPD:16:27
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του «Αthens Ledra» σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου, το οποίο παραμένει κλειστό από την 1η Ιουνίου, μετά το «λουκέτο».

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, και ενώ έχει προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, στις 12:00, αποφασίστηκε να μεταβούν μέλη του προεδρείου στην Κύπρο, όπου θα συναντηθούν με τον πρώην ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, Ευθύβουλο Παρασκευαϊδη. Επίσης, αποφασίστηκε να ζητηθεί η συνδρομή του ΠΑΜΕ για την πραγματοποίηση μίας μεγάλης συγκέντρωσης μπροστά από το ξενοδοχείο, ενώ για την Τρίτη 22 Ιουνίου προγραμματίστηκε να γίνει συγκέντρωση στην οδό Διονυσίου Αεροπαγίτου και πορεία έως την Ακρόπολη, με ταυτόχρονη ενημέρωση των πολιτών και των τουριστών.

Οι εργαζόμενοι κατηγορούν την κυβέρνηση για αθέτηση των υποσχέσεών της, αφού, όπως λένε, δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια για να πάρουν το έκτακτο βοήθημα των 1.000 ευρώ. Διαμαρτύρονται επίσης για την καθυστέρηση των διαδικασιών χορήγησης του επιδόματος επίσχεσης από τον ΟΑΕΔ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή