Στη διυπουργική του ΟΟΣΑ ο Γ. Κατρούγκαλος

Στο περιθώριο της Συνόδου ο υπ. Εργασίας θα έχει επαφές με ομολόγους του
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 17:29
UPD:17:39
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

O κ. Κατρούγκαλος θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογό του της Γερμανίας Αντρέα Νάχες αλλά και τον Πορτογάλο υπουργό Εργασίας Χοσέ Βιέιρα ντα Σίλβα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για το Παρίσι αναχωρεί την Τετάρτη ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, προκειμένου να συμμετάσχει στη διυπουργική Σύνοδο του ΟΟΣΑ για το μέλλον της εργασίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Ιανουαρίου. 

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Κατρούγκαλος θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με τις δύο ομολόγους του υπουργούς της Γαλλίας κ.κ. Μιριάμ Ελ Κομρί, αρμόδια για θέματα Εργασίας, Απασχόλησης, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κοινωνικού Διαλόγου και Μαριζόλ Τουρέν, αρμόδια για θέματα Υγείας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δικαιωμάτων των Γυναικών.

Επιπλέον, ο κ. Κατρούγκαλος θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογό του της Γερμανίας Αντρέα Νάχες αλλά και τον Πορτογάλο υπουργό Εργασίας Χοσέ Βιέιρα ντα Σίλβα.

Επίσης, θα συναντηθεί και με τον διευθυντή Απασχόλησης και Κοινωνικών θεμάτων του ΟΟΣΑ Στέφανο Σκαρπέτα. 

Ο υπουργός, τέλος, στις 15 Ιανουαρίου θα είναι κεντρικός ομιλητής σε δημόσια εκδήλωση που διοργανώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Γαλλίας στο πλαίσιο του Ετήσιου Εθνικού του Συνεδρίου.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή