Αθλητικά
Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 19:11

Εσπίριτο Σάντο: «Σκληρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Πανέτοιμη είναι η Γουλβς για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο «Μολινό», όπως επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Πανέτοιμη είναι η Γουλβς για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο «Μολινό», όπως επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο τεχνικός των «Λύκων» χαρακτήρισε τους Πειραιώτες «σκληρή ομάδα», δεν έκρυψε ότι πήρε χρήσιμες πληροφορίες από τον πρώην «ερυθρόλευκο», Ντάνιελ Ποντένσε, ενώ παραδέχθηκε πως «πρόκειται για ένα νέο ματς που μπορεί να συμβούν τα πάντα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Γουλβς:

Για την προσέγγισή του στο ματς της Πέμπτης: «Είναι ένα νέο παιχνίδι. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Τι συνέβη στο πρώτο δε σημαίνει απολύτως τίποτα, θα ήταν λάθος να βασιστούμε σε αυτό, οπότε πρέπει να αγωνιστούμε καλά και να προσπαθήσουμε να αποδώσουμε καλά.

Έχουμε τσεκάρει τον αντίπαλο, την ποιότητα και το ταλέντο που έχουν, καθώς και τον προπονητή τους. Έχουμε αναλύσει και γνωρίζουμε ότι αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι ένας σκληρός αντίπαλος αλλά εμείς κοιτάζουμε τον εαυτό μας.

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε συμπαγείς, συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το ματς. Το μόνο που λείπει αύριο θα είναι ο κόσμος, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή και να την ξεπεράσουμε».

Για την νοοτροπία της ομάδας του: «Η διαδικασία είναι η ίδια. Είναι μια συνέχεια της σεζόν. Παιχνίδι με παιχνίδι, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο.

Είναι ένα ακόμη παιχνίδι στην σειρά αγώνων που δίνουμε, οπότε αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, προσπαθώντας να βρούμε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε, προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να είμαστε σε θέση να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά προετοιμαζόμαστε γι' αυτό».

Για τον Ποντένσε: «Είναι πάντα χρήσιμος, όλες οι λεπτομέρειες, όλες οι πληροφορίες που μπορείς να συγκεντρώσεις και να μεταβιβάσεις στους παίκτες, είναι σημαντικό. Μεταξύ τους οι παίκτες μιλάνε και μοιράζονται απόψεις. Ο Ντάνιελ είναι μια μεγάλη πηγή πληροφοριών, οπότε πρέπει να πάρουμε ό, τι μπορούμε από αυτόν».

Τι περιμένει από το ματς: «Θεωρώ πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια καλή ομάδα. Είχαμε δυσκολίες στην Αθήνα και δουλέψαμε πάνω σε αυτές. Γνωρίζουμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Αυτό που κάναμε πριν δεν είναι τόσο σημαντικό, δημιουργούνται συνεχώς νέες καταστάσεις και νέες απορίες σε κάθε παιχνίδι. Θα αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό αντίπαλο, αλλά ανυπομονούμε για το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε».

Για την μονομαχία με τον Πέδρο Μαρτίνς: «Τον γνωρίζω πολύ καλά γιατί παίξαμε μαζί. Ήμασταν συμπαίκτες και είναι πολύ καλός φίλος μου. Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα, και οι δύο θέλουμε οι ομάδες μας να έχουν καλή απόδοση και στο τέλος, θα δούμε, αλλά η φιλία μας φυσικά θα παραμείνει».