Ο Colin Byrne στην Αθήνα για την ποιότητα των CEO

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 14:26
UPD:14:33

O κ. Byrne θα συναντήσει, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, 70 διευθύνοντες συμβούλους ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και παράγοντες των ΜΜΕ, διευθυντικά στελέχη στον τομέα της διαφήμισης και επικοινωνιολόγους.  

Την παγκόσμια έρευνα της Weber Shandwick για τα ποιοτικά στοιχεία των διοικητικών στελεχών μιας επιχείρησης, όπως και βέλτιστες πρακτικές επικοινωνίας, θα παρουσιάσει σε κοινό στην Αθήνα ο CEO της εταιρείας για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Colin Byrne.

Ειδικότερα, ο κ. Byrne θα συναντήσει, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, 70 διευθύνοντες συμβούλους ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και παράγοντες των ΜΜΕ, διευθυντικά στελέχη στον τομέα της διαφήμισης και επικοινωνιολόγους.  

«Σε μία περίοδο που η επιχειρηματικότητα πλήττεται τόσο από την αβεβαιότητα των καιρών όσο και από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, μία από τις ελάχιστες δικλείδες ασφαλείας των εταιρειών παραμένει η αξιοπιστία, η φήμη και οι ικανότητες των CEO τους. Μάλιστα, παγκοσμίως πλέον η εταιρική φήμη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εικόνα του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας», επισημαίνει, προαναγγέλλοντας την εκδήλωση, η Weber Shandwick.

Ο Colin Byrne διαθέτει μακρά διεθνή εμπειρία στους τομείς των Public Relations, της στρατηγικής σε καμπάνιες, της πολιτικής επικοινωνίας, των Public Affairs, των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της διαχείρισης κρίσεων.

Τον περασμένο Μάιο τιμήθηκε με το βραβείο EMEA SAMPRE για την προσφορά του στον τομέα της επικοινωνίας τα τελευταία 30 χρόνια.

Επί 8 συναπτά έτη συγκαταλέγεται στη λίστα του GQ ανάμεσα στους «100 Άνδρες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Μ. Βρετανία».

newsroom naftemporiki.gr

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα