Γ. Πλακιωτάκης: Λίγη υπομονή ακόμα για να κερδίσουμε πάλι τη ζωή μας

Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 17:07
UPD:17:21
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το Λιμάνι του Πειραιά και το «Blue Star Patmos» επισκέφθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό, Κώστα Κατσαφάδο, και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη.

INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Από το πρώτο λιμάνι της χώρας θέλω να καλέσω για μια ακόμα φορά όλες και όλους να τηρήσουν με συνέπεια τα περιοριστικά μέτρα» δήλωσε και συνέχισε: «Όχι επειδή τα στελέχη του λιμενικού διενεργούν συνεχείς ελέγχους, αλλά γιατί αυτό επιβάλλει η ατομική συνείδηση όλων μας. Και σε κάθε περίπτωση, γνωρίζω ότι αισθανόμαστε όλοι πιεσμένοι μετά από 13 μήνες πιστής εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων. Γνωρίζω πόσο πολύ θα θέλαμε να είμαστε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, όμως θέλω να ζητήσω να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή. Η πιστή τήρηση των περιοριστικών μέτρων και η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος μπορεί πραγματικά και την πανδημία να νικήσει και φυσικά μία ώρα αρχύτερα να μας οδηγήσει προς την έξοδό μας απ’ αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση».

Ο κ. Πλακιωτάκης ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στους ταξιδιώτες, τους ναυτικούς, καθώς και στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα