«Καρφιά» Αλ. Μητρόπουλου για αντιρρησίες και ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 11:29
UPD:11:29
ΕΡΤ1

Απόσπασμα από τη δήλωση του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλου, λίγο πριν την έναρξη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

A- A A+

Με κριτική διάθεση έναντι των αντιρρησιών αλλά και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος ο α' αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος ζήτησε να κυριαρχήσει η σύνεση. 

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στους συντρόφους του που «κινούνται από ιδεολογικά κίνητρα και έχουν ευθύνη για την κακή κατάσταση στο κόμμα, επειδή αρνούνται να ακολουθήσουν την ηγεσία στον νέο κύκλο νεοφιλελεύθερης ενδεχόμενα μετάλλαξης». 

Παράλληλα, έριξε και καρφιά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που στη χθεσινή του συνέντευξη στο Κόκκινο έδειξε την πόρτα της εξόδου στους διαφωνούντες, σημειώνοντας πως «διαγραφές και εξαναγκασμός βουλευτών να παραδώσουν την έδρα δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς και την κουλτούρα της». 

Ο κ. Μητρόπουλος συνέστησε «και στις δυο πλευρές σύνεση, συνεννόηση και ενότητα για να μην κάνουμε άλλο κακό στον λαό μας». Όπως είπε, τα προβλήματα πρέπει να λυθούν με πνεύμα συνεννόησης. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή