Κατεπείγουσες εγκυκλίους στις εισαγγελίες για τις εκλογές

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 19:14
UPD:19:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Η κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη (φωτ. αρχείου) τονίζει ότι σε περίπτωση που διαπιστωθούν προβλήματα στα εκλογικά τμήματα πρέπει αμέσως να ενημερωθεί ο έφορος δικαστικών αντιπροσώπων και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και στην συνέχεια η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

A- A A+

Την προσοχή στους συναδέλφους της για την έγκαιρη επίδοση των διοριστηρίων εγγράφων στους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, εν όψει των δημοτικών - περιφερειακών εκλογών και Ευρωεκλογών, εφιστά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Η κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη με δύο  κατεπείγουσες εγκυκλίους ζητεί  να γίνει η αναγκαία προεργασία με τα  κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα έτσι ώστε την ημέρα των εκλογών να διατεθεί περιπολικό, προκειμένου οι υπεύθυνοι εισαγγελικοί λειτουργοί να περιέλθουν στα εκλογικά τμήματα για να διαπιστώσουν εάν έχει μεταβεί ή όχι ο εκλογικός αντιπρόσωπος και εάν έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.

Όπως τονίζει στις εγκυκλίους, σε περίπτωση που διαπιστωθούν προβλήματα στα εκλογικά τμήματα πρέπει αμέσως να ενημερωθεί ο έφορος δικαστικών αντιπροσώπων και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και στην συνέχεια τηλεφωνικά να ενημερωθεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, τονίζει η κ. Κουτζαμάνη.

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή