Επιτρέπεται για το 2014 η έξοδος και επανείσοδος των νόμιμων αλλοδαπών

Κατόπιν απόφασης του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδια
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 17:52
UPD:17:57
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κατά τη χρονική διάρκεια ισχύος της απόφασης του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδια (φωτογραφία αρχείου), παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους αλλοδαπούς, να επισκεφθούν τη χώρα τους και να επανέλθουν πάνω από μία φορές.

A- A A+

Επιτρέπεται για όλο το 2014 η έξοδος και επανείσοδος αλλοδαπών που μένουν μόνιμα στην Ελλάδα για να επισκεφθούν τη χώρα τους, κατόπιν απόφασης του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδια.

Κατά τη χρονική διάρκεια ισχύος της απόφασης παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους αλλοδαπούς, να επισκεφθούν τη χώρα τους και να επανέλθουν πάνω από μία φορές.

Επιπλέον, επιτρέπεται η επανείσοδός τους στην Ελλάδα, εφόσον είχαν αναχωρήσει από τη χώρα εντός του 2013 για να επισκεφτούν την πατρίδα τους και η βεβαίωση κατάθεσης είναι σε ισχύ.

Η δυνατότητα εξόδου και επανεισόδου δεν παρέχεται στους κατόχους ειδικής βεβαίωσης νόμιμης διαμονής, η οποία τους χορηγήθηκε σύμφωνα με την παρ. Β.1.α της υπ' αριθ. 22037/01-1-2010 Κ.Υ.Α., δηλαδή αυτούς που αποφυλακίσθηκαν με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή