Συκοφάντηση των εργαζομένων του Αττικόν καταγγέλλει η ΟΕΝΓΕ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 19:36
UPD:19:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Αττικό Νοσοκομείο.

A- A A+

Για συκοφάντηση των εργαζομένων και των γιατρών του νοσοκομείου Αττικόν κάνει λόγο η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος σε ανακοίνωσή της για όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.

«Ο υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης επισκέφτηκε σήμερα το νοσοκομείο Αττικόν, αποκαλούμενο και ως ‘ναυαρχίδα του ΕΣΥ’, προσδοκώντας προφανώς υποδοχή ..ναυάρχου. Επειδή όμως είχε αμφιβολίες φρόντισε να διασφαλίσει την υποδοχή του μέσω των ΜΑΤ που έφτασαν πολύ ώρα πριν τη δική του άφιξη στο νοσοκομείο», αναφέρει η Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ, ο κ. Γεωργιάδης «εισήλθε στο νοσοκομείο από την πύλη τροφοδοσίας και μίλησε σε ισχνότατο ακροατήριο, πράγμα που τον ενόχλησε σφόδρα». «Δυστυχώς η ενόχληση του κ. Γεωργιάδη εξετράπη σε συκοφαντία, κατηγορώντας τους εργαζόμενους ότι τον ξυλοκόπησαν, πράγμα αδύνατο να συμβεί, ενώ βρίσκονταν φρουρούμενος από δεκάδες αστυνομικούς και μια διμοιρία ΜΑΤ», προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Δηλώνουν τέλος ότι «δεν πρόκειται να μείνουν σιωπηλοί στο έγκλημα που συντελείται εις βάρος της δημόσιας υγείας», αλλά όπως διαμηνύουν, «θα συνεχίσουν να διαμαρτύρονται και να κινητοποιούν τον ελληνικό λαό».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή