Επανεκλογή Β. Γκαγκάτση στην προεδρία της ΕΠΟ

Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2008 16:49
A- A A+

Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επανεξελέγη, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Την Τρίτη θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης εξελέγη με 46 ψήφους υπέρ και ένα λευκό, καθώς μετά την απόσυρση της πλευράς Γεωργακόπουλου από την εκλογική διαδικασία, δεν υπήρχε αντίπαλος.

Εννέα Ενώσεις δεν ψήφισαν, ενώ η ΕΠΣ Τρικάλων δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία.

Νέα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ εξελέγησαν με 46 ψήφους οι Νικόλαος Ανασόπουλος, Γεώργιος Γκιρτζίκης, Ιωάννης Δεσύλλας, Ιωάννης Καλύβας, Γεώργιος Καραμελίδης, Ευάγγελος Μαζαράκης, Βασίλειος Μάντζιος, Ιωάννης Οικονομίδης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Νικόλαος Προύντζος, Χρήστος Σάββας, Γεώργιος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος, Ευάγγελος Τοπολιάτης, Βασίλειος Χατζηαποστόλου (45 ψήφοι). Μία ψήφο έλαβε ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης.

Πρώτος αναπληρωματικός εξελέγη ο Δημήτριος Κουτρουμάνος με 42 ψήφους και ακολούθησαν οι Εμμανουήλ Σταυρακάκης (41), Σπυρίδων Τατσιόπουλος (40), Ιωάννης Παπακωνσταντίνου (39), Κωνσταντίνος Μαρίνος (39), Δαμιανός Γαβριηλίδης (37), Γεώργιος Βοζικάκης (36), Βασίλειος Αδρακτάς (35). Σε τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής αναδείχτηκαν, με 44 ψήφους, οι Αντώνιος Ακτσιάλης, Θεμιστοκλής Δογαντζής, Χαρίτος Τασιούδης και αναπληρωματικό ο Ευγένιος Βασιλείου.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επανεκλογή του, ο κ. Γκαγκάτσης τόνισε ότι η Ομοσπονδία πρέπει να έχει κυρίαρχο ρόλο και κάλεσε την πολιτεία να βοηθήσει το ποδόσφαιρο: «Η προηγούμενη οκταετία χρησίμευσε για να αντιληφθεί και ο κόσμος ότι έπρεπε να γίνουν ένα σωρό αλλαγές. Η Ομοσπονδία πρέπει να έχει τον κυρίαρχο ρόλο όπως ισχύει παντού στον κόσμο. Εμείς θα συνεχίσουμε όλες αυτές τις τομές που κάναμε σε οτιδήποτε αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει πρόγραμμα και θα σας το αναλύσω την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ. Θέλουμε την πολιτεία να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από το αυτοδιοίκητο που η ίδια ψήφισε με νόμο».

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή

    Αθλητικές Μεταδόσεις