ΣΥΡΙΖΑ κατά Κοντονή: Καλή τύχη στα νέα καθήκοντα αχθοφόρου πολιτικών-επιχειρηματικών συμφερόντων

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 13:57
UPD:13:59
Eurokinissi/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
A- A A+

Αυτολεξεί αντί άλλου σχολίου, για τις ανοησίες του κ. Κοντονή, όπως υποστηρίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  παραθέτει σε ανακοίνωσή του, την κατακλείδα της ομιλίας του στη Βουλή κατά την ψήφιση των Ποινικών Κωδίκων:

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, νομίζω ότι η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής έχει ιστορική σημασία και παρά τις ενστάσεις που ακούστηκαν για επιμέρους άρθρα, τα οποία φαντάζομαι θα διορθωθούν με τη διαδικασία του νόμου στο άμεσο προσεχές μέλλον, είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας κάνει υπερήφανους. Σας καλώ όλους να υπερψηφίσουμε τα δύο αυτά βασικά νομοθετήματα».

«Του ευχόμαστε καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Υπενθυμίζεται ότι περίπου δυο ώρες διήρκησε η κατάθεση του Σταύρου Κοντονή ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα, σχετικά με όσα έχει δηλώσει περί "δόλιας επίσπευσης" της επικύρωσης του ποινικού κώδικα τον Ιούνιο του 2019 από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ωφεληθούν κάποιοι από τη μετατροπή του αδικήματος της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή