Ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς 2020

Σε ποιον δίνει το «στέμμα» του ο Τζον Λέτζεντ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 13:11
A- A A+

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πιανίστας Τζον Λέτζεντ  ήταν ο πιο σέξι άντρας εν ζωή το 2019. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι πολλοί αμφισβήτησαν τον τίτλο αυτόν και τώρα δηλώνει ότι το «στέμμα» του πιο σέξι άντρα για το 2020 θα πρέπει να πάρει ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα.

«Ήταν αστείο, ήταν συγκινητικό, ήταν όλα αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο θρύλος της μουσικής. «Μου αρέσει πραγματικά να αυτοσαρκάζομαι, γιατί δεν μπορείς να πάρεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά όταν κάποιος σε αποκαλεί “Sexiest Man Alive”. Δεν είναι κυριολεκτικό και δεν πρέπει να το παίρνουμε πολύ σοβαρά», πρόσθεσε.

«Εκτίμησα όλη την εμπειρία και προσπαθώ να διασκεδάσω πολύ με αυτήν, αλλά είμαι τόσο έτοιμος να παραιτηθώ από αυτόν τον τίτλο», ανέφερε ο 41χρονος Αμερικανός.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο «διάδοχός» του είπε: «Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Αν λάβω υπ’ όψιν το Twitter μου, τα περισσότερα σχόλια έλεγαν ότι αυτός που έπρεπε να πάρει τον τίτλο είναι ο Τζέισον Μομόα. Αυτό είναι το όνομα που ξεχώρισε στα σχόλια».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή