Ν. Φίλης: «Μπουλντόζα» η Κεραμέως, προσπάθησε να «ισοπεδώσει» την Παιδεία

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 17:45
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Σχολιάζοντας τη σημερινή έρευνα αποτίμησης του κυβερνητικού έργου λια λογαριασμο ενημερωτικής ιστοσελίδας , σύμφωνα με την οποία περίπου δύο στους τρεις ερωτηθέντες έχουν αρνητική γνώμη για τις επιδόσεις της Κυβέρνησης στον τομέα της παιδείας,(θετικές γνώμες 29%, αρνητικές υπερ-διπλάσιες, 66%), ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, δεν έχασε την ευκαρία να καταφερθεί σε δηλώσεις του, εναντίον της αρμόδιας υπουργού κας Νίκης Κεραμέως.

«Όλο αυτό το χρόνο κάναμε μαχητική και πάντα τεκμηριωμένη αντιπολίτευση στα πεπραγμένα του υπουργείου Παιδείας και της πολιτικής του ηγεσίας. Με επιχειρήματα, στοιχεία και πολιτικό στόχο την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου.Η κα Κεραμέως πίστεψε ότι μπορούσε να σαρώσει σαν μπουλντόζα τις θετικές αλλαγές και κατακτήσεις επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»,  β επισήμανε ο βουλευτής του κόμματος της  αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης, ο κ. Φίλης υπενθύμισε την πάγια  αντίθετη  θέση του ΣΥΡΙΖΑ σε οποιαδήποτε προσπάθεια εξίσωσης της δημόσιας με την ιδιωτική εκπαίδευση, την εξ αποστάσεων διδασκαλία, την κατάργηση ή μείωση ωρών σε μαθήματα  της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και την αύξηση των εξεταζόμενων μαθημάτων  στα γυμνάσια και λύκεια, που προβλέπονται στο νέο νομοσχέδιο για την παιδεία.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή