ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία κατηγορούμενου για σεξουαλικά εγκλήματα

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 14:53
UPD:14:57
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 25χρονου αλλοδαπού ο οποίος συνελήφθη στις 4 Ιανουαρίου στο Πέραμα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είχε επιτεθεί σε 12χρονη στο Πέραμα, με το ανήλικο κορίτσι να τον απωθεί με χρήση πολεμικών τεχνών.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 13-3-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου και δη, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση, στην διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4411008 του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή