Φαν Σιπ: Δημιουργούμε το κλίμα και το πνεύμα της ομάδας που επιθυμούμε

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 14:13
UPD:17:50
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο Τζον Φαν Σιπ ανακοίνωσε τις κλήσεις του για τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2020, με Αρμενία και Φινλανδία, διευκρινίζοντας με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ ότι οι τωρινές επιλογές του δεν αποκλείουν μελλοντική πρόσκληση κι άλλων ποδοσφαιριστών. 

«Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις απέναντι σε Ιταλία και Βοσνία δημιούργησαν κλίμα αισιοδοξίας, η Εθνική ομάδα εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας δύσκολης πορείας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού, ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο στόχο έχει να προσφέρει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Ολλανδός εκλέκτορας.

«Στο πλαίσιο του πλάνου αυτού αποφασίσαμε ότι, αυτή την περίοδο, προέχει να διατηρήσουμε ένα σταθερό αγωνιστικό σχήμα, αποτελούμενο από παίκτες που κέρδισαν επάξια την ευκαιρία να αποτελούν μέλη αυτού του γκρουπ. Τους συνδέει όλους η κοινή προσπάθεια, η προσήλωση στους ομαδικούς και αγωνιστικούς στόχους και η εμπιστοσύνη μας», συνέχισε ο Φαν Σιπ.

Για να καταλήξει: «Δημιουργούμε με σταθερά βήματα το κλίμα και το πνεύμα ομάδας που επιθυμούμε, στη συνολική λειτουργία της εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτή η απόφαση αφορά στα παιχνίδια του Νοεμβρίου και δεν αποκλείει τη μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική. Άλλωστε, έχουμε επισημάνει και άλλους ποδοσφαιριστές που δικαιούνται την ευκαιρία, γνωρίζοντας ότι αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών μόνο προς όφελος της ομάδας μπορεί να καταλήξει».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις