Κ. Μητσοτάκης: Για «Νιάρχος», SSM και ΔΕΗ οι πρώτες συναντήσεις στο Μαξίμου

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 20:05
UPD:20:57
INTIME NEWS/Δελτίο τύπου / POOL
A- A A+

Με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο, συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του συνάντηση στο Μαξίμου. Αντικείμενό της ήταν η ενίσχυση της παρουσίας του Ιδρύματος στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού και της ασφάλειας του πολίτη.

Ο πρωθυπουργός είχε επίσης συνάντηση γνωριμίας με τον επικεφαλής του SSM, Αντρέα Ενρία, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα. Παρόντες ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, και ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργος Ζαββός. Ο κ. Ενρία ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.

Αργά το απόγευμα ακολούθησε σύσκεψη καταγραφής της κατάστασης στη ΔΕΗ με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο υπουργός τόνισε πως το ζήτημα είναι επείγον και πιεστικό και πως επιδιώκεται σχέδιο σωτηρίας για τους υπαλλήλους και την επιχείρηση. «Εκείνο που επιδιώκουμε είναι να πάμε γρήγορα. Δεν υπερβάλλουμε για το θέμα της ΔΕΗ. Στις προγραμματικές δηλώσεις θα είμαστε πολύ σαφείς» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή