Βολές Κώστα Καραμανλή κατά Χρήστου Σπίρτζη για αστικές συγκοινωνίες

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 18:00
UPD:18:08
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Για ανευθυνότητα και προχειρότητα κατηγορεί την κυβέρνηση στη διαχείριση των αστικών Συγκοινωνιών,  ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ενώ επιτίθεται στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, σημειώνοντας πως υποσχόταν τον Μάιο να κυκλοφορήσουν τα νέα λεωφορεία και μόλις τώρα προέβη στην προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια 750 αστικών λεωφορείων.
 
«Τον Νοέμβριο του 2018 ο κ. Σπίρτζης μας διαβεβαίωνε με τον πιο κατηγορηματικό κι επίσημο τρόπο πως “τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου του 2019 θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα νέα λεωφορεία”. Είχαμε εκφράσει από τότε τις αμφιβολίες μας, και δυστυχώς για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε», τονίζει και σημειώνει πως σήμερα, «όχι μόνο δεν κυκλοφορούν νέα λεωφορεία, αλλά η κυβέρνηση προέβη άρον-άρον και μόλις 2 ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές στην προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια 750 αστικών λεωφορείων, συνολικής δαπάνης 461 εκατομμυρίων ευρώ».
 
Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή «η κυβέρνηση της ανευθυνότητας και της προχειρότητας δεν σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όποιο μπάλωμα κι αν προσπαθήσει να κάνει, στις τρύπες που η ίδια άνοιξε, δεν μπορεί να ξεγελάσει τους πολίτες. Διότι όλοι γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι η διάλυση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης φέρει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή