ΚΚΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπόσπαστο κομμάτι του παλιού σάπιου συστήματος

Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 13:31
UPD:13:32
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Αναπόσπαστο κομμάτι του σάπιου παλιού συστήματος αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του με την οποία σχολιάζει την ομιλία του πρωθυπουργού στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, καθώς και τη  δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Οι συχνές διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξει “επιστροφή στο παρελθόν” δεν αφορούν τα σκάνδαλα, στα οποία μονοδιάστατα προσπαθεί να αποδώσει τις αιτίες της κρίσης και των μνημονίων, αλλά τη μη επιστροφή όσων δικαιωμάτων έχασε ο λαός όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό το λόγο ξεκαθαρίζει προς το κεφάλαιο ότι οι αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν και μετά το όποιο τυπικό τέλος των μνημονίων» επισημαίνεται συγκεκριμένα στο σχόλιο του ΚΚΕ, που καταλήγει:

«Αυτός ο δρόμος ανάπτυξης που έχει στο επίκεντρό του το κυνήγι του κέρδους  και τον οποίο υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη συνέπεια, είναι η πραγματική αιτία και της φτώχειας και της διαπλοκής νόμιμης και παράνομης. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί, μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα αστικά κόμματα, αναπόσπαστο κομμάτι του παλιού και σάπιου συστήματος».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή