Ενοποίηση και εκσυγχρονισμός Λογιστικών Κανόνων

Ημερίδα: Διοργανώνεται αύριο στη Θεσσαλονίκη από το ΙΟΦοΜ
Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 12:00
UPD:12:07

Το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών (ΙΟΦοΜ), με τη συμμετοχή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Φορολογία και Ελεγκτική» του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα - ανοικτή συζήτηση με θέμα «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα - Ενοποίηση και Εκσυγχρονισμός των Λογιστικών Κανόνων», στη Θεσσαλονίκη αύριο και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο The MET (26ης Οκτωβρίου 48).

Η ημερίδα, χορηγός επικοινωνίας της οποίας είναι η «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», διοργανώνεται στο πλαίσιο του 3ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνέδριου του ΙΟΦοΜ με γενικό τίτλο «Σύγχρονο, απλό και σταθερό φορολογικό σύστημα, κύριος πυλώνας ανάπτυξης» με αφορμή το Ν. 4308/2014 για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και σε αυτήν έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετίσουν ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου. Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι:

* Κωνσταντίνος Καραμάνης, αναπληρωτής καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».
* Γιώργος Κορομηλάς, πρόεδρος ΙΟΦοΜ, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».
* Γιάννης Φίλος, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.
* Στέργιος Λεβέντης, επίκουρος καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας.
* Απόστολος Αλωνιάτης, αντιπρόεδρος ΙΟΦοΜ, μέλος της Διαρκούς Επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014 «Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα».
* Μαρίνα Τσιαουσίδου, μέλος δ.σ. ΙΟΦοΜ.
* Παλαιολόγος Λιάζος, μέλος δ.σ. ΙΟΦοΜ.
* Διονύσης Γουσέτης, οικονομικός διευθυντής εφημερίδας «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», υπεύθυνος Επιστημονικής Επιτροπής ΙΟΦοΜ,
* Βαγγέλης Μιχελινάκης, μέλος Επιστημονικής Επιτροπής ΙΟΦοΜ.
* Θεμιστοκλής Κουδούνης, Partner της KSI Greece.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα