Skip to main content

Οι δρόμοι της Πάτρας γράφουν τη δική τους (αθλητική) ιστορία

Ο 3ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας έρχεται στις αρχές του Απρίλη και μας καλεί σε μια αθλητική απόδραση στην όμορφη πόλη της Αχαΐας. 

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά τις Απόκριες -όπου η Πάτρα στέφθηκε βασίλισσα του Καρναβαλιού- τα φώτα «έσβησαν», η πόλη συμμαζεύτηκε και ετοιμάζεται για ένα ακόμη σπουδαίο γεγονός που έρχεται τον Απρίλιο.

Συγκεκριμένα, στις 6 Απριλίου, στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου, η πόλη γιορτάζει την αθλητική ψυχή και την αποφασιστικότητα και μας καλεί να τρέξουμε όλοι μαζί σε μια μοναδική εμπειρία. Διαβάστε περισσότερα

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.