Από τις 2 έως τις 7 Φεβρουαρίου, η Στουτγκάρδη μπήκε σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων Γαστρονομίας, όπου μαγειρικές δημιουργίες από όλο τον κόσμο πήραν μέρος με τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της μαγειρικής. Πρόκειται για ένα event που επαναλαμβάνεται κάθε τέσσερα χρόνια από το 1900, όπου οι συμμετέχοντες ταλαντούχοι σεφ αντιμετωπίζουν τους ανταγωνιστές τους και την προσεκτική κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, παρουσιάζοντας βραβευμένες δημιουργίες που ξεκινούν τις γαστρονομικές τάσεις.