Skip to main content

Black Friday 2022 στο Πλαίσιο: Χαμηλές τιμές, κορυφαίες επιλογές

Η Black Friday 2022 ξεκίνησε στο Πλαίσιο! Θα την χάσεις;

Sponsored Content

Οι πρώτες Black Friday προσφορές έφτασαν ενώ η… μέρα πάρτι έρχεται σύντομα!

Σημείωσε την ημερομηνία καλά: 25 Νοεμβρίου 2022. Τότε, πέφτει η φετινή Black Friday. Πρόκειται, όπως κάθε χρόνο, για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Μια ημέρα ορόσημο. Μια ημέρα που δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χάσεις.

Αν αναρωτιέσαι πώς ξεκίνησε η Black Friday να σου πούμε μερικές πληροφορίες. Έχει τις ρίζες της στις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι η ανεπίσημη ονομασία της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών, γνωστή ως Thanksgiving. Αν και υπάρχουν διαφορετικές θεωρίες για την προέλευσή της, μια από τις επικρατέστερες εκδοχές τη θέλει να είχε ταυτιστεί με την ημέρα των εκπτώσεων πριν τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Λέγεται μάλιστα, ότι ξεκίνησε στην πόλη της Φιλαδέλφεια. Στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί ως τα τελευταία χρόνια.

Αρκετά όμως με τα ιστορικά στοιχεία. Τώρα που έμαθες το βασικότερο όλων, την ημερομηνία δηλαδή, πάμε να δούμε ορισμένες εκπλήξεις που σε περιμένουν φέτος στο Πλαίσιο.

Τι θα βρεις

Φόρα τα πιο άνετα παπούτσια σου αλλά και ρούχα και ετοιμάσου να επισκεφτείς ένα από τα 24 κατάστημα Πλαίσιο. Όχι μόνο θα κάνεις τη βόλτα σου αλλά θα μπορέσεις να δεις από κοντά όλα όσα ψάχνεις! Να είσαι… πανέτοιμος να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς, καθώς είναι σίγουρο ότι θα τα βρεις στην καλύτερη τιμή.

Εάν αναρωτιέσαι ότι αυτό που διάλεξες ίσως να μην ταιριάζει στις ανάγκες σου, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις. Οι plaisiopeople θα λύσουν κάθε απορία σου.

Εάν πάλι προτιμάς να κάνεις τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου, τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο plaisio.gr. Να είσαι γρήγορος για να προλάβεις τα πιο δυνατά deals που θα παίξουν φέτος στην Black Friday!

Ας γίνουμε και λίγο πιο συγκεκριμένοι. Σε περιμένουν τιμές… χάσιμο σε smartphones κινητά, τηλεοράσεις,desktops, laptops, κλιματιστικά κ.α. Σου έχουμε ετοιμάσει top προσφορές σε όποια κατηγορία τεχνολογίας μπορείς να σκεφτείς!

Ανήκεις μήπως σε εκείνους που μόλις βρήκαν σπίτι και «ψάχνονται» να το εξοπλίσουν; Μήπως ήρθε ή ώρα να κάνεις εκείνη την ανακαίνιση στην κουζίνα σου που θέλεις εδώ και καιρό; Ίσως πάλι να στήνεις το νέο σου home office και να είσαι σε αναζήτηση γραφείου και καρέκλας.

Σε συμβουλεύουμε να κάνεις μια λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι. Σκέψου σοβαρά εκείνα που θέλεις και σου λείπουν και αφού τα σημειώσεις βάλε τα με σειρά προτεραιότητας σε μια λίστα. Ό,τι και εάν ψάχνεις, να ξέρεις ότι θα το βρεις στο Πλαίσιο.

Η φετινή μας αποστολή άλλωστε, είναι να αποκτήσεις όλα όσα έχεις βάλει στη wishlist σου στην καλύτερη τιμή! Όμως οι εκπλήξεις που σου έχουμε ετοιμάσει δεν σταματούν εκεί.

Φέτος πέρα από top Black Friday Deals, το Πλαίσιο σου προσφέρει και top υπηρεσίες όπως μεταξύ άλλων:

  • Παράδοση την επόμενη μέρα. Το βλέπεις… το παίρνεις, στο φέρνουμε άμεσα στην πόρτα σου.
  • Live Tracking της παραγγελίας σου, για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται και πότε θα παραδοθεί!
  • 5 τρόποι πληρωμής για να έχεις ευελιξία και ευκολία στις πληρωμές σου.
  • Δόσεις χωρίς κάρτα με το πρόγραμμα Μήνα-Μήνα για να μην αγχωθείς ούτε λεπτό για το budget σου.
  • Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Θα χαρούμε να λύσουμε κάθε σου απορία αλλά και να σε καθοδηγήσουμε στις αγορές σου.
  • Πλαίσιο εγγύηση. Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα βρίσκονται δίπλα σου και μετά την αγορά σου. Πανέτοιμοι πάντοτε για να δώσουν λύση σε κάθε σου πρόβλημα!