ΚΚΕ: Άνευ ουσίας η συζήτηση για την άνοδο των βάσεων

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 13:34
UPD:15:06
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το ΚΚΕ εύχεται «καλή αγωνιστική και δημιουργική σταδιοδρομία στους νέους και στις νέες, που ξεπέρασαν εμπόδια και δυσκολίες και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ».

A- A A+

Η συζήτηση που γίνεται για την άνοδο των βάσεων είναι χωρίς ουσία τονίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τονίζοντας ότι «το πρόβλημα της εκπαίδευσης σήμερα είναι βαθιά ταξικό».

Το ΚΚΕ εύχεται «καλή αγωνιστική και δημιουργική σταδιοδρομία στους νέους και στις νέες, που ξεπέρασαν εμπόδια και δυσκολίες και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ», αλλά όπως επισημαίνει, «οι σπουδές τους δυστυχώς δεν θα είναι ανεμπόδιστες».

«Οι αντιδραστικές ανατροπές στην Ανώτατη Εκπαίδευση, η γιγάντωση της ανεργίας των νέων και το συντριπτικό χτύπημα των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων, κάνουν φανερό σε κάθε νέο και νέα ότι θα χρειαστεί ο προσωπικός μόχθος, αλλά και η συλλογική πάλη για την ελπίδα και την προοπτική της νέας γενιάς», επισημαίνει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καλεί τέλος τους νέους και τις νέες που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε ΑΕΙ - ΤΕΙ «να διεκδικήσουν με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα τα δικαιώματά τους στη δουλειά και τη ζωή».

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή