Πέραμα: Απειλές της Χρυσής Αυγής κατά συνδικαλιστών καταγγέλλει το ΚΚΕ

Κριτική και στη δημοτική αρχή
Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 10:47
UPD:10:56
EUROKINISSI

Από παλαιότερη διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στο Πέραμα ενάντια στην Χρυσή Αυγή.

A- A A+

Για «νέες απειλές των ναζιστών δολοφόνων της Χρυσής Αυγής» στο Πέραμα ενάντια στο ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, τονίζοντας ότι «αποτελούν επιβεβαίωση για το ποιοι ευθύνονται για τη δολοφονική επίθεση στο Πέραμα ενάντια στα μέλη του ΚΚΕ και τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ» τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το ΚΚΕ κατηγορεί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ότι «εκμεταλλεύονται την ανεργία για να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε δούλους, να τσακίσουν εργασιακά δικαιώματα, μισθούς, μέτρα ασφάλειας και υγιεινής και ό,τι κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες».

Ο Περισσός ομιλεί ακόμη για μεγαλοσυμφέροντα τα οποία «κάνουν πλάτες» στην Χρυσή Αυγή, «μαζί με μηχανισμούς του συστήματος, όπως απέδειξαν και οι πρόσφατες συνομιλίες της Χρυσής Αυγής, με το γ.γ. της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης και άλλων κομμάτων», αλλά και της δημοτικής αρχής του Περάματος, «που έδωσε χώρο στη Χρυσή Αυγή να πραγματοποιεί εκδηλώσεις και να σπέρνει το φασιστικό-ναζιστικό δηλητήριο, να απειλεί εργαζόμενους και συνδικαλιστές».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή