Την Πέμπτη η συνάντηση των αγροτών με τον Γ. Στουρνάρα

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 22:19
UPD:22:35
REUTERS/YORGOS KARAHALIS

Οι αγρότες σκοπεύουν να θέσουν στον κ. Στουρνάρα (φωτ. αρχείου) το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, από το θέμα της φορολογίας και το κόστος παραγωγής μέχρι την ρύθμιση των χρεών.

A- A A+

Την Πέμπτη στις 12:45 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση αντιπροσωπείας αγροτών, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.

Οι αγρότες σκοπεύουν να θέσουν στον κ. Στουρνάρα το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο, από το θέμα της φορολογίας και το κόστος παραγωγής μέχρι την ρύθμιση των χρεών.

Σε ότι αφορά στους αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας προετοιμάζονται για το νέο συλλαλητήριο που έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι με σημείο εκκίνησης το μπλόκο και καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά.

«Οι αγρότες έχουν τα δίκια τους»

Οι αγρότες έχουν τα δίκια τους όσον αφορά στο ζήτημα του κόστους παραγωγής, του κόστους ενέργειας, το πετρέλαιο, το αγροτικό ρεύμα. δήλωσε από τη Βουλή, αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Αναφορικά με το θέμα της φορολογίας των αγροτών, σημείωσε πως ενώ οι βελτιώσεις που έγιναν κινούνται προς τη θετική κατεύθυνση, ωστόσο βρίθουν ανακριβειών και ασαφειών και η μία αναιρεί την άλλη, με αποτέλεσμα αυτή η μεταχείριση των αγροτών να δημιουργεί περισσότερη αναστάτωση και θυμό, και όχι μόνο σε αγρότες αλλά και σε λογιστές, σε εφοριακούς και ένα σωρό άλλα επαγγέλματα που είναι γύρω από αυτή τη δραστηριότητα και οι οποίοι τελικά δεν ξέρουν τι θα εφαρμοστεί και πώς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή