Διεκόπη η απολογία του Παύλου Ψωμιάδη λόγω έντασης

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 14:54
UPD:15:57

Διεκόπη η απολογία του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη ενώπιον του 6ου Τακτικού Ανακριτή, εξαιτίας του ασφυκτικού κλίματος, με εντάσεις, προπηλακισμούς και διαμαρτυρίες.

A- A A+

Διεκόπη η απολογία του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη ενώπιον του 6ου Τακτικού Ανακριτή, εξαιτίας του ασφυκτικού κλίματος, με εντάσεις, προπηλακισμούς και διαμαρτυρίες, που είχε δημιουργηθεί από τους 100 και πλέον συγκεντρωμένους επενδυτές και άλλα θύματα της κατάρρευσης του ομίλου Ασπίς.

Ο ανακριτής αναγκάστηκε να διακόψει την απολογία του επιχειρηματία, που είχε ξεκινήσει περί τη 1 το μεσημέρι, και δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής θα επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του επιχειρηματία, που παραμένει κρατούμενος, για τον χρόνο που θα μεταβεί ξανά ενώπιόν του, ώστε να ολοκληρωθεί η απολογία.

Νωρίτερα, ο ανακριτής έλαβε κατάθεση από τον μάρτυρα υπεράσπισης, που είχε προτείνει ο Π. Ψωμιάδης, Βασίλη Αδαμόπουλο, οικονομικό διευθυντή του ομίλου Ασπίς.

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο ο μάρτυρας αποδοκιμάστηκε έντονα και απειλήθηκε με προπηλακισμό από τους συγκεντρωθέντες.

Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους πολλοί από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην Ευελπίδων κατήγγειλαν πως έχουν χάσει πολύ μεγάλα ποσά σε ασφαλιστικά και επενδυτικά προγράμματα του ομίλου Ασπίς, ενώ όλοι εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες για την απουσία του κράτους στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί μετά το «κανόνι» της «Ασπίς».

Ο Παύλος Ψωμιάδης είναι κατηγορούμενος για επενδυτικά προγράμματα της Ασπίς Capital για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ' εξακολούθηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΕΠ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή