Η ατζέντα της ημέρας

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2009 05:43
UPD:09:56

* Ξεκινάει από σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου κατοικίας για του δικαιούχους του ΟΕΚ.

* Στις 9:30 π.μ. στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, των πιλοτικών δράσεων της ΑΔΕΔΥ, του ΣΕΒ και των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, ΕΣΑμεΑ και Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς για την ενεργοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση».

* Στις 10:30 π.μ. ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τρίπρας , ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμανατίδου, θα επισκεφθούν τα γραφεία της ΔΕΠΑ.

* Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου.

* Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, ο επιτελικός κύκλος πράσινης ανάπτυξης του κόμματος.

* Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων για την κατάσταση στην αγορά αυτοκινήτων μετά την αύξηση του τέλους ταξινόμησης.

* Στις 12 το μεσημέρι η παρουσίαση των έργων ανάπλασης στο Αττικό Αλσος από την υπερνομάρχη Πειραιά και τον δήμαρχο Αθηναίων.

* Στις 12:30 μ.μ. ο Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους του Συμβουλίου της Επικρατείας.

* Στις 12:30 μ.μ. στο Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων, υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για τον μηχανολογικό εξοπλισμό της γεώτρησης του ΤΟΕΒ στη Χρυσοσκαλίτισσα, καθώς και για την κατασκευή του κτίσματος που στεγαστεί, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

* Στη 1 μ.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

* Στις 6 μ.μ. στον Δήμο Ζωγράφου η παρουσίαση του προγράμματος «Εξυπνη Ενέργεια 2009-2011», καθώς οι δυνατότητες ένταξης πράσινων νέων τεχνολογιών, που αφορούν την ενέργεια στα προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά και στα προγράμματα ψηφιακής σύγκλισης.

* Στις 7 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα μεταβεί στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, προκειμένου να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας των νέων σημαιοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού και να επιδώσει τα ξίφη στου νέους αξιωματικούς.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή