Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια στο ΑΠΘ (βίντεο)

Με το ΕΚΑΒ έφυγε τραυματισμένος φοιτητής
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 13:07
UPD:18:40
thestival.gr
A- A A+

Ένταση επικρατεί στο ΑΠΘ, μπροστά από τον ισόγειο χώρο του Τμήματος Βιολογιας όπου γίνονται οικοδομικές εργασίες για την κατασκευή Βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Μέλη φοιτητικών παρατάξεων που στους συλλόγους τους εκπροσωπούν το σχήμα των ΕΑΑΚ καθώς μέλη αντιεξουσιαστικων ομάδων έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από τον χώρο όπου βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας για την περιφρούρηση των εργασιών.

THESTIVAL GR

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν άτομα κινήθηκαν προς το μέρος των αστυνομικών δυνάμεων, που τους απώθησαν κάνοντας και χρήση κρότου λάμψης.

THESTIVAL.GR

Στη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε ένας φοιτητής, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ανακοίνωση του Υπ. Υγείας:

Την Πέμπτη 26 Μαίου και ώρα 13:00μμ, 20χρονος πολίτης διεκομίσθη μέσω του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναφερόμενα επεισόδια στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ.

Έφερε θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αυτί, εμβοές και ζάλη. Έγινε εκτίμηση από ΩΡΛ και συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την  οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το Γ.Ν Παπανικολάου.

Τέλος εκτιμήθηκε από τους Νευροχειρουργούς,έγινε και αξονική εγκεφάλου,από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Εξήλθε απο το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή.

Πηγή: thestival.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή