Χρ. Στυλιανίδης: Γενική αργία και την Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

«Δεν είναι η ώρα του καταλογισμού ευθυνών - Ανεδαφικοί οι ισχυρισμοί της Αττικής Οδού»
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 11:37
UPD:12:54
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της κακοκαιρίας σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Όπως ανέφερε ο ίδιος σε ό,τι αφορά τα σχολεία θα υπάρξει ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας.

Ο υπουργός ανέφερε πως χθες μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες απεγκλωβίστηκαν 3.500 πολίτες από την Αττική Οδό και 1.800 αυτοκίνητα, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε ο απεγκλωβισμός όλων των οδηγών να ολοκληρωθεί το συντομότερο. Πρόσθεσε ακόμη πως «με υπεράνθρωπες προσπάθειες αποφύγαμε να έχουμε κάποιο τραυματισμό ή κάτι χειρότερο».

Σημείωσε ακόμη πως «δεν είναι η ώρα του καταλογισμού ευθυνών» και πως η συγγνώμη προς τους πολίτες δεν πρέπει να είναι προσχηματική. «Είμαστε όλοι στο πεδίο και διαχειριζόμαστε αυτή τη δύσκολη κατάσταση» είπε, αφήνοντας πάντως αιχμές προς τη διοίκηση της Αττικής Οδού. «Η σύγκριση της κατάστασης που επικράτησε στον οδικό άξονα Αθηνών - Λαμίας με τη Νέα Οδό και την Αττική Οδό από την άλλη, αποδεικνύει πόσο ανεδαφικοί είναι οι ισχυρισμοί της εταιρείας διαχείρισης της Αττικής Οδού» είπε.

Επισήμανε πάντως πως τα προβλήματα σταδιακά μειώνονται, η κατάσταση βελτιώνεται ώρα με την ώρα και εξέφρασε την ελπιζασ «το κλείσιμο της μέρας να μας βρει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή