ΣΥΡΙΖΑ: «Πόσο και πώς πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ;»

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 16:28
UPD:17:00
Eurokinissi/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
A- A A+

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά "φίλος του από παλιά" και μάλιστα "δεν πληρώνεται από πουθενά" αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Καθώς επίσης και ότι συμπτωματικά, τώρα τελευταία, συναντά καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν "ήρωα" ή κάνει απρόσμενες παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει:

«Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες».

Τι είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για το θέμα

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα:

Π. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, αληθεύει ότι στην πρωθυπουργική αποστολή στη Δ.Ε.Θ. συμμετείχε ο κ. Σταν Γκρίνμπεργκ και με ποια ιδιότητα;

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι παλιός γνώριμος του Πρωθυπουργού. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί τη Δ.Ε.Θ.. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο ο Πρωθυπουργός συνομιλεί κατά διαστήματα. 

ΣΠ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Ο κ. Γκρίνμπεργκ μετείχε ως φίλος ή πληρώνεται από κάπου για τις υπηρεσίες του;
Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Όχι, δεν πληρώνεται από πουθενά. Είναι συνομιλητής και γνωστός του Πρωθυπουργού από παλιά. Δεν πληρώνεται από κάποιους.

ΣΠ. ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Αλλά ήρθε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Επόμενη ερώτηση.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή