ΟΕΧΒΕ: Διαδικτυακή σύσκεψη με ΚΙΝΑΛ- Στο επίκεντρο τα 2 εκατ. ευρώ της αγωγής Λαυρεντιάδη

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 14:14
UPD:14:18
A- A A+

Διαδικτυακή σύσκεψη πραγματοποίησε σήμερα 27 Ιανουαρίου και ώρα 10.30,  η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος (ΟΕΧΒΕ), με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας. 

Θέμα συζήτησης ήταν η απαράδεκτη, όπως υποστηρίζει η ΟΕΧΒΕ, αγωγή του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη σε βάρος της, ζητώντας το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ για δήθεν δυσφήμιση δια του τύπου.

Με την αγωγή αυτή είναι βέβαιο, τονίζει η ΟΕΧΒΕ, ότι στόχευε στη φίμωση της Ομοσπονδίας  και του Σωματείου Εργαζομένων Λιπασμάτων Καβάλας.

Οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ ενώ ενημερώθηκαν σχετικά με το όλο θέμα των Λιπασμάτων Καβάλας δήλωσαν την πλήρη συμπαράστασή τους και ως κόμμα θα κινηθούν στις παρακάτω ενέργειες:

  • Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις προς τα Υπουργεία Εργασίας και Περιβάλλοντος
  • Θα κινηθούν κοινοβουλευτικά για την πλήρη αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων
  • Θα διερευνήσουν γενικότερα το πλαίσιο νομιμότητας γύρω από τα Λιπάσματα Καβάλας.

Η ΟΕΧΒΕ, δηλώνει ότι όλες οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν θα κινηθούν στην κατεύθυνση να υπάρξει μέλλον για την επιχείρηση, τους εργαζόμενους αλλά και την εθνική οικονομία, ευχαριστεί το ΚΙΝΑΛ για την ανταπόκριση σε αυτή τη συνάντηση καθώς επίσης τον  βουλευτή Βοιωτίας κ. Γεωργίου Μουλκιώτη που δήλωσε ότι επιθυμεί να συμμετέχει στην υπεράσπιση της Ομοσπονδίας. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή