Γκαρσία: Ισάξιες οι ομάδες

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 22:00
UPD:22:03
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, όχι όμως και με το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Nova.

«Νομίζω ότι για κάποιες μικρές λεπτομέρειες στερηθήκαμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, έχουν βελτιωθεί αρκετά. Φάνηκε ότι εμείς φταίμε για τη βαθμολογική διαφορά μας, δείξαμε σήμερα ότι έχουμε πάνω-κάτω το ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Για τον τρόπο προσέγγισης του ντέρμπι είπε: «Σκεφτόμασταν τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε κάνει κάποια λάθη. Στο τελευταίο παιχνίδι βελτιωθήκαμε, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι και στην νοοτροπία και κερδίσαμε. Αυτό δείξαμε και σήμερα θεωρώ».

Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε κόντρα και τον άνεμο, ωστόσο το δεύτερο ήταν καθολικά δικό μας. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος δεν πάτησε την εστία μας παρά μόνο στο γκολ. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο είναι η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε πάντα. Το ποδόσφαιρο δεν δίνει πάντα ότι θέλουμε, όμως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά».

Ο Γκαρσία επανέλαβε την ικανοποίησή του, καθώς σύμφωνα με την άποψή του «δείξαμε ότι έχουμε ισάξιες ομάδες. Δεν είναι πρώτος ο Ολυμπιακός επειδή το αξίζει, αλλά επειδή εμείς είχαμε κάνει λάθη σε άλλα ματς και χάσαμε βαθμούς».

Όσο για το τί σημαίνει η αποψινή εμφάνιση; «Σίγουρα η εμφάνιση μάς ικανοποιεί, ξέρουμε ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις