Κατέθεσε αγωγή κατά του ΠΑΟΚ ο Σιαμπάνης και ζητά αποζημίωση 250.000 ευρώ

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 18:48
UPD:20:26
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η αντιπαράθεση του Μάριου Σιαμπάνη (σ.σ. κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας πριν το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ) με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ο νεαρός «πορτιέρε» των «κιτρίνων» αξιώνει αποζημίωση ύψους 250.000 ευρώ από τους «ασπρόμαυρους», για τα όσα ακολούθησαν μετά από την καταγγελία του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε σήμερα (12/01) με την επίδοση της σχετικής αγωγής από την πλευρά του 21χρονου.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας: 

«Όλως τυχαίως, μια ημέρα πριν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός επιλέχθηκε να επιδοθεί η αγωγή του Μάριου Σιαμπάνη εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση με δικηγόρο την... Άσπα Σουλούκου (αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων) ζητώντας αποζημίωση 250.000 € . Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000 € στον πάγκο του Άρη.


Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή.

Να μείνουν συντονισμένοι».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις