Μόνο με επαγγελματικές ομάδες το Κύπελλο για φέτος

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 18:37
UPD:18:41
thrakisports
A- A A+

Το φετινό Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί μόνο με επαγγελματικές ομάδες, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Θράκης εξέφρασε ελπίδα να ξεκινήσει η Super League 2 έως το τέλος Νοεμβρίου, για να καταφέρουν να ξεκινήσουν οι ομάδες της στη διοργάνωση, στις 15 Δεκεμβρίου.

«Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει η μια ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή η Super League 2 και η Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά, δηλαδή μόνο με επαγγελματικό ποδόσφαιρο», υπογράμμισε.

«Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμες... Θα μπορέσει τουλάχιστον η Super League 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να είναι έτοιμοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου να συμμετέχουν στο Κύπελλο. Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν», πρόσθεσε ο έμπειρος παράγοντας.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις