Σε καραντίνα οι εθνικές ομάδες πόλο

Θετικός στον κορωνοϊό ο διεθνής πολίστας Μανώλης Πρέκας
Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 16:19
UPD:02/08/2020 11:25
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Σε καραντίνα πέντε ημερών μπαίνουν οι εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, μετά τη διαπίστωση ότι ο αθλητής Μανώλης Πρέκας έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Οπως ανακοίνωσε σήμερα (1/8) η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ο παίκτης είχε παρουσιάσει ελαφρά συμπτώματα την Πέμπτη και υποβλήθηκε χθες (31/7) σε έλεγχο για covid-19, τα αποτελέσματα του οποίου έγιναν γνωστά σήμερα (1/8).

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Πρέκας αναρρώνει στο σπίτι του, ενώ η ΚΟΕ έκανε γνωστό ότι όλα τα μέλη των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, τα οποία τέθηκαν για προληπτικούς λόγους σε καραντίνα πέντε ημερών, θα υποβληθούν σήμερα και την Τρίτη σε τεστ για κορωνοϊό.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ έχει ως εξής:

«Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση.

Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις