Skip to main content

Το μενού του Πάσχα σε 3 λαμπερά ξενοδοχεία της Αθήνας

Η ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα έχει την τιμητική της το Πάσχα και το μενού των ημερών... μαγειρεύεται σε ποολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας.

Στο γιορτινό NJV Athens Plaza
Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και τα τραπέζια αρχίζουν να στρώνονται και να ετοιμάζονται. Το NJV Athens Plaza στο κέντρο της Αθήνας έχει φτιάξει το δικό του μενού με βάση την παράδοση, αλλά και με δημιουργική χροιά με την υπογραφή του Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου. Για το δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου, το μενού περιλαμβάνει φυσικά μαγειρίτσα, μαζί με πράσινη σαλάτα με προσούτο Ευρυτανίας, κατσικίσιο τυρί, φράουλες, καρύδι, φύλλα μουστάρδας και ντρέσινγκ από παλαιωμένο μπαλσάμικο, όπως επίσης και αρνί καρέ γαλλικής κοπής σε κρούστα μυρωδικών, πατάτες dauphinoise, σπαράγγια και σάλτσα δεντρολίβανο. Για επιδόρπιο σας περιμένει καρυδόπιτα με ναμελάκα σοκολάτας γάλακτος, σάλτσα αλμυρής καραμέλας και παγωτό βανίλιας Μαδαγασκάρης, ενώ κάθε γεύμα συνοδεύει ½ φιάλη κρασιού ανά άτομο,ατομικό τσουρέκι με κόκκινα αυγά και κουλούρια, με κόστος 70 ευρώ/άτομο (Παιδιά έως 5 ετών, χωρίς χρέωση, παιδιά 6 – 12 ετών, παιδικό Μενού 30€).

Διαβάστε περισσότερα