Περ. Αττικής: Παράδοση κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 21:54
UPD:21:55
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών κάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος διαλογής στην πηγή που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής.  

Τους ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών διαλογής στην πηγή παρέλαβε η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ οι κάδοι τοποθετήθηκαν σε όλους τους χώρους των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την παράδοση των κάδων δήλωσε: «Πρώτοι οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής δίνουν το παράδειγμα στην αξιοποίηση των ανακυκλώσιμων υλικών. Εργαζόμαστε όλοι μαζί για μία πράσινη Αττική και ένα καλύτερο περιβάλλον για τις επόμενες γενιές. Η ανταπόκριση εργαζομένων και πολιτών στο κάλεσμά μας για ανακύκλωση και μείωση του όγκου των υλικών που καταλήγουν για εναπόθεση, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθεια ενίσχυσης του κινήματος ανακύκλωσης»

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή