Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί τη νέα καμπάνια της Gucci

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 06:47
A- A A+

Ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την νέα καμπάνια του Οίκου Gucci και βάζει κορίτσια, αγόρια και άλογα να τριγυρίζουν στο Λος Άντζελες.

GUCCI

Συνεχίζοντας τη συνεργασία του με την Gucci και έναν χρόνο μετά την έκδοση «Ωοτοκία» -που και πάλι υπέγραψε μαζί με τον σχεδιαστή του Οίκου, Αλεσάντρο Μικέλε, ο Γιώργος Λάνθιμος παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της κολεξιόν  Άνοιξη/Καλοκαίρι.

Αγόρια και κορίτσια κάνουν βόλτες στη Hollywood Boulevard, κολλούν στην κίνηση, ποζάρουν με φόντο το Chateau Marmont, κάνουν βουτιές σε πισίνες, ξεπλένονται με μάνικες, πετούν με ιδιωτικά αεροπλάνα.

Την αισθητική του Έλληνα σκηνοθέτη συχνά ενισχύει το πυκνό σε αναγνώσεις κινηματογραφικό σύμπαν του με αστακούς, ελάφια, κουνέλια, είναι ότι τα μοντέλα συνοδεύουν άλογα - στα κάμπριο αυτοκίνητα τους, τις παραλίες, τα πλυντήρια των αυτοκινήτων.

Ο Οίκος Gucci σε επίσημη δήλωσή του αναφέρει ότι «η αλήθεια είναι στο βλέμμα του κάθε ενός από εμάς». Υπάρχει μία σύνδεση του διάσημου Οίκου με τα άλογα, καθώς η εταιρεία ξεκίνησε σχεδιάζοντας ρούχα ιππασίας. Ίσως, λοιπόν, ο Αλεσάντρο Μικέλε να ζήτησε από τον Λάνθιμο να εντάξει κάπως τη ρίζα της εταιρείας στο concept.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή