Δύο συλλήψεις για τα χθεσινά επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ

Δεν πρόκειται για φοιτητές του πανεπιστημίου
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 16:12
UPD:17:26
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Δύο άτομα, ηλικίας 22 και 25 ετών, που συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) συνελήφθησαν από την αστυνομία. Οι δυο συλληφθέντες, οι όποιοι δεν είναι φοιτητές του ΟΠΑ, οδηγήθηκαν σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.ο 22χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, καθώς συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων που επιχείρησαν να διασπάσουν βίαια τον αστυνομικό φραγμό, έξω από το Πανεπιστήμιο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ο 25χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, καθώς ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε σε ομάδα επιτιθέμενων ατόμων έξω από την πύλη του Πανεπιστημίου, που επιχειρούσαν να εισέλθουν εντός, ενώ χτυπούσε τους αστυνομικούς με ξύλινο καδρόνι.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή