Νέα έκδοση, με στίχους, δοκίμια και φωτογραφίες, από τον θρυλικό Ίγκι Ποπ

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 11:02
A- A A+

Νέα έκδοση του Ίγκι Ποπ με τίτλο «Til' Wrong Feels Right» (Μέχρι το λάθος να αποδειχτεί σωστό) θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης της ροκ μουσικής, ανακοίνωσε ότι στο νέο του βιβλίο θα συμπεριληφθούν στίχοι από περισσότερα από 100 τραγούδια του μαζί με φωτογραφίες και αναμνηστικά, σημειώσεις, δοκίμια και χειρόγραφα, που δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ.

Η συλλογή που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου περιλαμβάνει, επίσης, σχόλια από καλλιτέχνες -όπως η Ντέμπι Χάρι των Blondie και ο Μαρκ Μπόλαν των T.Rex,  σε διάφορες στιγμές της καριέρας του θρύλου της ροκ.

Ο 72χρονος καλλιτέχνης δημοσίευσε στο Instagram, στις 29 Μαΐου, φωτογραφία του βιβλίου, που έχει τον τίτλο του τραγουδιού του από το άλμπουμ  «Skull Ring».

Νωρίτερα φέτος, ο Ίγκι Ποπ δημοσίευσε στιγμιότυπα από την avant garde ταινία «In Praise of Nothing»  -στην οποία υποδύεται «τη Φωνή του Τίποτα».

Η ταινία, ένα σατιρικό ντοκιμαντέρ, διερευνά τι θα έλεγε η έννοια του «Τίποτα» στους ανθρώπους αν μπορούσε να μιλήσει. Ως «Φωνή του Τίποτα», ο Ίγκι Ποπ αφηγείται σε όλη την ταινία. Το φιλμ, διάρκειας 78 λεπτών, περιγράφεται ως «παράδοξο κατασκοπευτικό ντοκιμαντέρ».

Χρειάστηκαν δέκα χρόνια για την ολοκλήρωση της ταινίας που αποτελείται εξ ολοκλήρου από σταθερά πλάνα, που γυρίστηκαν από 68 κινηματογραφιστές σε περισσότερες από 70 χώρες.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή