Διοικητής Νοσοκομείου Άρτας: fake news η μη λειτουργία αξονικού τομογράφου

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 16:19
UPD:16:26
EUROKINISSI/STAMAT

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Για fake news και διακινητές ψευδών ειδήσεων κάνει λόγο ο διοίκηση του νοσοκομείου Άρτας, αναφερόμενος στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν ότι δεν λειτουργεί ο αξονικό τομογράφος. Όπως επισήμανε το μηχάνημα λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου δεν ισχύουν οι πληροφοφίες πως «…δεν είναι σε λειτουργία ο αξονικός τομογράφος στο Δημόσιο Νοσοκομείο Άρτας, διότι απέναντι λειτουργεί ο ιδιωτικός τομογράφος …», καθώς από τον περασμένο Μάρτιο του έτους 2018 στο Νοσοκομείο της Άρτας λειτουργεί ο νέος, υπερσύγχρονος, αξονικός τομογράφος, ο οποίος τοποθετήθηκε από την παρούσα Διοίκηση, κατόπιν ανοιχτού, δημόσιου, διεθνούς διαγωνισμού.

Κάνει λόγο για «απαράδεκτη «δημοσιογραφική» ενέργεια «μεγαλόσχημων» δημοσιογράφων, που θορύβησε και αναστάτωσε πολίτες και κατοίκους όμορων και πιο απομακρυσμένων περιφερειών, πολλοί εκ των οποίων εξυπηρετούνται από το Νοσοκομείο μας, «με συνέπεια να αναγκαζόμαστε να καθησυχάζουμε, χωρίς να συντρέχει κανένας απολύτως λόγος, πλήθος συμπολιτών μας, οι οποίοι επικοινωνούν έντρομοι με το Νοσοκομείο μας».

Τέλος η διοίκηση του νοσοκομείου Άρτας, καταγγέλλει «τους διακινητές της ψευδέστατης πληροφορίας»


naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή