Κ. Ζούλας: Fake news του Μαξίμου τα περί επταήμερης εργασίας

«Σκόπιμη διαστρέβλωση της δήλωσης Μητσοτάκη» στη διακαναλική συνέντευξη
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 11:53
UPD:12:04
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανέφερε ποτέ τις λέξεις επταήμερη εργασία».

A- A A+

Για σκόπιμη διαστρέβλωση της δήλωσης του Κ. Μητσοτάκη στη διακαναλική συνέντευξή του περί επταήμερης εργασίας έκανε λόγο ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Ζούλας, χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικό στην προπαγάνδα» τον πρωθυπουργό.

Σε παρέμβασή του στον ΑΝΤ1 και διευκρινίζοντας την τοποθέτηση του προέδρου της Ν.Δ., ο κ. Ζούλας τόνισε ότι επρόκειτο για αναφορά σε συγκεκριμένη επιχείρηση, στην οποία συμφωνήθηκε μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων να λειτουργεί σε συνεχή βάση (7ήμερο), αλλά οι εργαζόμενοι να δουλεύουν πενθήμερο και συγκεκριμένα 37 αντί για 40 ώρες την εβδομάδα, κάτι που, όπως τόνισε, «έγινε με την υπογραφή της κ. Αχτσιόγλου».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανέφερε ποτέ τις λέξεις επταήμερη εργασία» και ό,τι ακολούθησε ήταν «σκόπιμη διαστρέβλωση της δήλωσης», πρόσθεσε.

Τέλος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., χαρακτήρισε «εξαιρετικό τον πρωθυπουργό στην προπαγάνδα», κατηγορώντας τα Μέσα που αναπαράγουν τη δήλωσή του ότι κάνουν «αναπαραγωγή των fake news του Μαξίμου».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή