Επιστολή διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμαρχο Πειραιά για τη χωροθέτηση του περιπτέρου

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 17:50
UPD:17:58
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Επιστολή διαμαρτυρίας στον δήμαρχο Πειραιά Ι. Μώραλη, από τον οποίο ζητάει να αλλάξει η χωροθέτηση του προεκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βρίσκεται σε σημείο δίπλα από το περίπτερο της Χρυσής Αυγής, έστειλε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Την επιστολή συνυπογράφουν και οι 5 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στην περιφέρεια.

Ολόκληεη η επιστολή, που απέστειλαν και προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γ. Δαβάκη και τον Αντιδήμαρχο, Ν. Καρβουνά, αναφέρει τα εξής:  

«Εκ μέρους του πρώτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος, ως επίσημοι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμαστε για μία ακόμη φορά προς εσάς, με αίτημά μας, τη δίκαιη ρύθμιση της κατανομής των δημόσιων χώρων στον Πειραιά, για την εγκατάσταση εκλογικών περιπτέρων των Συνδυασμών που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές.

Η εκτός κανόνων δεοντολογίας απόφαση να εγκατασταθεί το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ εντός της Πλατείας Κοραή, δηλαδή υπό τις παρούσες συνθήκες σε χώρο εξαιρετικά μειωμένης προβολής και μάλιστα, δίπλα από το περίπτερο της Χρυσής Αυγής, είναι απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και επικίνδυνη.

Η συνύπαρξή μας στον ίδιο χώρο με τους αρνητές της Δημοκρατίας, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Όλα αυτά σας είναι γνωστά, με επανειλημμένες παρεμβάσεις μας, που μέχρι στιγμής, δεν έχουν μεταβάλει τη λανθασμένη σας απόφαση.

Από την πλευρά μας, σας έχουμε υποδείξει κατάλληλο χώρο εγκατάστασης του εκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ, επί των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου (προς την πλευρά της Β. Γεωργίου-πλατεία Κοραή). Με έκπληξη πήραμε την απάντηση ότι, η Δημοτική Αρχή αρνείται να προχωρήσει σε νέα χωροθέτηση σημείων !!

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, επανερχόμαστε για τελευταία φορά και σας ζητάμε να εγκρίνετε την εγκατάσταση εκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ, στο προαναφερόμενο σημείο.

Με δεδομένο ότι κάθε περαιτέρω καθυστέρηση διαμορφώνει όρους σαφούς ανισοτιμίας στον εκλογικό αγώνα, αναμένουμε την άμεση απάντησή σας».

Την επιστολή υπογράφουν Πάνος Σκουρλέτης, Χρήστος Φωτιάδης, Θοδωρής Δρίτσας, Ελένη Σταματάκη, Κώστας Δουζίνας και  Γεωργία Γεννιά.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή