Γ. Γεωργαντάς: Η Ν.Δ. θα ψηφίσει ό,τι θετικό από τα μέτρα Τσίπρα

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 12:35
UPD:12:52
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Την απόφαση της Ν.Δ. να ψηφίσει στη Βουλή κάθε θετικό μέτρο που υπάρχει για τον Έλληνα πολίτη, από αυτά που εξήγειλε χθες ο πρωθυπουργός, επισήμανε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης του κόμματος Γιώργος Γεωργαντάς.

A- A A+

Την απόφαση της Ν.Δ. να ψηφίσει στη Βουλή κάθε θετικό μέτρο που υπάρχει για τον Έλληνα πολίτη, από αυτά που εξήγειλε χθες ο πρωθυπουργός, επισήμανε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης του κόμματος Γιώργος Γεωργαντάς, κάνοντας λόγο πάντως για πανικό της κυβέρνησης, που μοιράζει «σχεδόν έξω από τα εκλογικά τμήματα» τα επιδόματα στους συνταξιούχους.

«Εμείς πάντα υπερψηφίζουμε ό,τι είναι θετικό. Θα ήταν ευχάριστο βέβαια όλο αυτό να ήταν το αποτέλεσμα όχι μιας υπερφορολόγησης των Ελλήνων πολιτών, αλλά να ήταν το αποτέλεσμα μιας ανάπτυξης για τη χώρα μας», υπογράμμισε ο κ. Γεωργαντάς μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», υπενθυμίζοντας ότι τα δυόμισι χρόνια της Ν.Δ. ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση δεν ψήφισε τίποτα.

«Και μην πει κάποιος "μα δεν είχατε θετικά μέτρα". Είχαμε τις 72 δόσεις και τις 100 δόσεις. Οι 72 ήταν μέχρι 15.000, οι 100 ήταν για πάνω από 15.000, δεν υπερψηφίστηκαν, είχαμε τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση που δεν υπερψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που υπερψήφισε τότε ήταν η τροπολογία για τον Ρωμανό τον καταδικασθέντα για τρομοκρατία για να μπορεί να σπουδάζει από τις φυλακές και να πηγαίνει στο ΤΕΙ που είχε επιτύχει» τόνισε.

Επισήμανε δε, ότι, «είναι πραγματικά πανικός να έρχεσαι είκοσι μέρες πριν τις ευρωεκλογές και να κάνεις αυτές τις παροχές και ιδίως το επίδομα - να το πω έτσι γιατί σίγουρα δεν είναι 13η σύνταξη- το οποίο θα δοθεί στους συνταξιούχους, θα δοθεί σχεδόν έξω από τα εκλογικά τμήματα. Νομίζω ότι αυτό δείχνει έναν πανικό».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή