Αγωγή κακοδικίας κατέθεσε η Ελ. Ράικου σε βάρος της Ελ. Τουλουπάκη

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 17:56
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ελένη Ράικου

A- A A+

Στο Ειδικό Δικαστήριο Αγωγών Κακοδικίας προσέφυγε η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου κατά της συναδέλφου της Ελένης Τουλουπάκη για παραβίαση της μυστικότητας της ανάκρισης,  παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προσβολή προσωπικότητας σχετικά  με την υπόθεση της Novartis.

Η κ. Ράικου με τον σύζυγό της Λάζαρο Κορνέση κατέθεσαν αγωγή κακοδικίας σε βάρος της κ. Τουλουπάκη και των δύο συνεργατών της, για διαρροή πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες, ο σύζυγός της βρίσκεται στη λίστα των γιατρών που ελέγχονται για την υπόθεση της Novartis.

Ο σύζυγος της Ελένης Ράικου σε δημόσια τοποθέτησή του έχει αρνηθεί οποιαδήποτε έκνομη σχέση με την εταιρεία, υποστηρίζοντας ότι το 2009 είχε λάβει το ποσό των 1.000 ευρώ για τη συμμετοχή του σε ομαδική μελέτη γιατρών για λογαριασμό της NOVARTIS και  πως η αμοιβή αυτή ήταν καθόλα νόμιμη. Ο κ. Κορνέσης είχε αποδώσει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών σε στοχοποίηση της συζύγου του εισαγγελικής λειτουργού. Για το θέμα αυτό έχει υποβληθεί από τον ίδιο και μήνυση.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή