Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ ανέβαλε τρεις αγώνες

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 19:34
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Η έλλειψη συνεννόησης ΕΠΟ και Super League οδήγησε την ομοσπονδία στην αναβολή τριών αγώνων Κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα.

Η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, μετατέθηκε για την Τρίτη 2 Οκτωβρίου (17:30), ενώ το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΛ, που επίσης είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη, μετατέθηκε για την Τετάρτη 3/10 στις 17:30.

Αναβλήθηκε, επίσης, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 26/9 αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία, η οποία όμως δεν μπορεί να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ένωσης, κι έτσι αναζητείται ελεύθερη ημερομηνία...

Η ΕΠΟ προχώρησε στις αναβολές αυτές, επειδή σε κάθε περίπτωση υπήρχε ομάδα που δεν συμπλήρωνε το απαραίτητο 48ωρο μεταξύ αγώνων.

Η Λαμία παίζει σήμερα (24/9, 19:00) με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, άρα δεν μπορούσε να παίξει την Τετάρτη Κύπελλο, ενώ Λάρισα, Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός αγωνίζονται το Σάββατο (29/9) για την 5η αγωνιστική της Super League, άρα δεν γινόταν να έχουν παίξει την Πέμπτη στο κύπελλο.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις